Telefonul de la ora 10 seara…

Într-o duminică seara, un preot a lucrat până târziu, și s-a decis să o sune pe soția lui înainte de a pleca către casă. Era aproximativ ora 10 seara, dar soția lui nu i-a răspuns la telefon. Preotul a lăsat telefonul sa sune de mai multe ori. I s-a părut ciudat că nu a dat de soția lui. S-a decis să-și împacheteze lucrurile și să încerce apoi din nou.

Când a sunat a doua oara, ea a răspuns imediat.            

A întrebat-o de ce nu a ridicat receptorul mai devreme,

dar ea mirata a spus ca telefonul nu a sunat. Totul a

fost dat uitării. Lunea următoare însa, preotul a primit

un telefon la birou. Bărbatul de la celalalt capăt al firului

vroia să știe de ce a fost sunat duminica noaptea.

Preotul era confuz și nu înțelegea despre ce vorbea acesta. Apoi cealaltă persoana a adăugat „A tot sunat, dar nu am răspuns.”
În acel moment preotul și-a adus aminte de primul telefon dat acasă duminică seara. A realizat că greșise numărul și și-a cerut scuze pentru deranj. I-a explicat bărbatului că a intenționat să o sune pe soția lui.
Acesta i-a răspuns: „Nu-i nici o problema. Permite-mi însa să îți spun povestea mea. Vezi dumneata, duminică noaptea am vrut să mă sinucid, dar înainte m-am rugat: Dumnezeule, dacă ești acolo și nu vrei sa fac asta dă-mi un semn. În acel moment telefonul a început să sune. M-am uitat la apelant și scria Dumnezeu Atotputernicul. Mi-a fost frică să răspund.”

De atunci bărbatul care a vrut să se sinucidă frecventează cu regularitate slujbele ținute de preot la biserica al cărei nume este „Dumnezeu Atotputernicul”

Ai încredere în tine, fii optimist și fii sigur că  cineva acolo Sus  veghează asupra ta! Ș-apoi viața , cu bune , cu rele, cu urcușuri și coborâșuri ,ne-a fost dată să o trăim până la capăt.

Să fiți buni și înțelepți !!! 

M. Cooper

Anunțuri

9 gânduri despre &8222;Telefonul de la ora 10 seara…&8221;

 1. Sau ‘nimic nu e intamplator, nu?’
  Sa nu asteptam de fiecare data semne concrete de la Dumnezeu/Univers etc pentru ca exista posibilitatea sa nu le primim/percepem. Si alegerea noi o conditionam in acest caz.
  Alta povestioara:

  Vreme neprielnica, furtuni, inundatii asupra unui sat. Preotul se roaga la Dumnezeu, in timp ce satenii urcau in barci si se adaposteau la loc sigur. ‘Hai Parinte si dumneata cu noi!’
  ‘Dumnezeu nu ma va parasi, am incredere, am fost un om credincios’, raspundea preotul.
  Dar, ramas singur, a fost luat de apa si s-a inecat. Ajuns in fata lui Dumnezeu, intreaba: ‘De ce Doamne nu m-ai salvat din fata dezastrului? Oare nu am fost suficient de bun, de iubitor, de credincios? Am slujit si mi-am dedicat tie toata viata!
  ‘Asa este! De trei ori am trimis barci si oameni dupa tine si nu ai primit mesajul meu’, a raspuns Dumnezeu.
  Atentie deci la ‘semne si minuni’!

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s