Andreea Bocelli și o mamă de milioane

„De data aceasta vreau să vă spun o mică poveste. Și ea începe în felul următor: O tânără soție însărcinată a fost dusă la spital pentru o simplă criză de apendicită. Medicii au fost nevoiți să-i pună ghiață pe stomac, iar la finalul acestor tratamente medicii i-au recomandat să avorteze copilul. I-au spus că aceasta e cea mai bună soluție pentru că pruncul se va naște sigur cu o anumită dizabilitate / infirmitate.                                                      

Dar tânara și curajoasa soție a decis

nu facă avortul și copilul s-a născut. 

Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu.

Poate sunt subiectiv dar cred că ea a făcut

alegerea potrivită. Și sper că această poveste să fie un îndemn pentru acele mame care se află uneori în momente dificile, în momente de viață complicate, dar vor să-și salveze viața copilului.

Ca rămas bun vă voi cânta o melodie foarte îndrăgită de copii mei și sper că vă place și vouă și am inclus-o pe ultimul album.

Cântarea e frumoasă pentru că e veselă, o cântare care exprimă fericirea.” (Andreea Bocelli)

Sursa : internet

Mărturisesc cu nu am știut până de curând povestea adevărată și emoționantă a vieții lui  Andrea Bocelli…o adevărată mamă ,de „milioane” aș zice,a făcut ca  fiul său să nu devină o simplă cifră într-o statistică (nr. avorturi) și ne-a fericit cu un mare artist care ne încântă viața. Andrea Bocelli nu este numai un mare tenor, ci și o mare legendă! Este cel mai iubit tenor din lume iar semnătura vocii lui este recunoscută de toată lumea. Andrea Bocelli este una dintre cele mai mari embleme ale celui de-al treilea mileniu, ca mărturie stând steaua sa de pe Hollywood Walk of Fame. Bocelli deține o mulțime de premii și distincții, printre care: „Best Singer Of The Year”, „Best Seller Of The Year”, „Best Italian Singer”, „Best Classical Interpretation”, „Album Of The Year”, „World’s Best-Selling Classical Artist”, „America Award”, „Bestseller Of The Year”.

Andrea Bocelli s-a născut, într-adevăr, cu niște probleme oftalmologice și a orbit de tot la 12 ani. Cu toate acestea, a ajuns Andrea Bocelli.

Jos pălăria pentru Andrea Bocelli, plecăciune pentru mama care l-a adus pe lume.

Cuvintele sunt de prisos , concluzii de tras nenumărate.

Să fiți buni și înțelepți !!! 

M. Cooper

 

Anunțuri

12 gânduri despre &8222;Andreea Bocelli și o mamă de milioane&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s