Gladiator-Now we are free…

Piesa pe care v-o propun astăzi  are un nume minunat, de-a dreptul înălțător „Now we are free” şi este coloana sonoră a unui film de „milioane”- GLADIATOR. Lasă-te purtat de ritmul piesei și vei simți cum te mișcă , cum îți pătrunde în adâncul sufletului tău, cum devii mai puternic ! Asta face din tine această piesă ,TE FACE SĂ TE SIMȚI UN ÎNVINGĂTOR … dă te rog play și ascult-o cu sufletul deschis…

Ce muzică se putea „plia” mai bine cu un asemenea film de Oscar ?!

Vocea Lisei Gerrard   este fără egal, iar  versurile chiar dacă nu se pot traduce (n-am știut asta până de curând) îți transmit ceva  care îți dă forță, încredere în tine, te face să te simți mai puternic. Cu cât o asculți mai mult cu atât devii mai încrezător în TINE , mai pregătit pentru a  trece de greutățile vieții…

Și încă ceva foarte interesant : ascultă cu atenție melodia și nu vei reuși să deslușești versurile . Lisa cântă într-o limbă doar de ea știută. Zici că este  engleză dar nu e, sau irlandeză și tot nu e… La  întrebarea pusă de ziariști în privința versurilor din „Now we are free”, Lisa a răspuns :

– “Nu sunt versuri din vreo limbă cunoscută. Este o limbă inventată. Sunt cuvinte pe care le-am inventat când eram copil și când spuneam că așa vorbesc eu cu Dumnezeu. Este ca un limbaj propriu al inimii. L-am inventat acum mult timp, când aveam 12 ani și când am început să cânt. Credeam că vorbesc cu Dumnezeu când cântam astfel.”

Uimitor !  Versuri venite din adâncul inimii pentru inimile noastre !

Să fiți buni și înțelepți !!! 

M. Cooper

5 gânduri despre &8222;Gladiator-Now we are free…&8221;

    • Ai dreptate mare …credem ce ne place daca tot nu intelegem versurile….aici si melodia da tonul,s-apoi daca ne uitam si la film…minunate toate la un loc, melodia sigur merge si separat…seara faina!

      Apreciază

  1. Ai dreptate! Nu știu despre versuri…cred că niciodată n-am stat să le deslușesc (contrar obiceiului) – n-am simțit nevoia. E una din melodiile mele de suflet. Foarte de suflet.
    Mulțumiri!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu