Fii tu însuți ! Nimeni, absolut nimeni nu este exact așa cum ești tu !

A fi tu însuţi într-o lume care caută în mod constant să te facă altcineva, este cea mai mare realizare. O spunea Ralph Waldo Emerson.

Într-o poveste luată de pe internet,  se vorbește despre  o bătrână care visează că Dumnezeu îi promite că o să mai trăiască încă 30 de ani deoarece a fost o femeie credincioasă. Când se trezește, merge la bancă, își scoate toate economiile și merge la o clinică de chirurgie estetică pentru a se pregăti de viață.
La ieșirea din clinică semăna cu un fotomodel. Când se îndrepta spre casă, o mașină o lovește și ajunge în rai. Acolo, foarte revoltată, îi spune lui Dumnezeu:
– Doamne, aseară mi-ai promis că mai trăiesc încă 30 de ani, acum ce caut aici?
Dumnezeu se uită atent la ea și după ce o studiază puțin îi răspunde:
– Tu erai ? Chiar îmi pare rău dar nu te-am mai recunoscut!

Tu te simți bine în pielea ta ?  Îți place de tine  așa cum ești ?  Sper din tot sufletul ca răspunsul tău să fie unul  afirmativ.

fii tu insutiAsta pentru că una dintre cele mai mari provocări , în această scurtă existență a noastră pe pământ, este sa  fii tu însuți într-o lume care încearcă sa te facă la fel precum sunt toți ceilalți. În mod sigur cineva, aici pe pământ, va fi mereu mai deștept decât tine, mai frumos sau mai tânăr, însa nimeni nu poate fi ca tine. A fi  natural mereu, de fapt asta înseamnă a fi tu însuți, iar oamenii normali te vor iubi cu siguranță.

Așadar simte-te bine în pielea ta și să ai mereu în vedere că ești unicat, aici pe pământ ! Nimeni, absolut nimeni nu este exact așa cum ești tu !

Să fiți buni și înțelepți !!! 

M. Cooper

11 gânduri despre &8222;Fii tu însuți ! Nimeni, absolut nimeni nu este exact așa cum ești tu !&8221;

 1. Daca Base ti-ar citi postarea,si-ar deschide urgent un post de televiziune si ne-ar atata zi de zi si ceas de ceas ce inseamna sa ” fii tu insuti „……………………..

  Seara faina si nu uita, FRANTA va castiga cu…………..arbitrii…………………..
  Aliosa.

  Apreciat de 1 persoană

  • Noroc ca nu citeste Base asa ceva, nici nu cred ca-l intereseaza 🙂 ….eu chiar tin cu Franta , Aliosa draga….mai ales ca am facut atata limba franceza , dar nu numai…sa ai o seara plina de bucurii ! 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s