Cele mai absurde plângeri ale turiştilor britanici

Pentru că tot este perioada vacantelor(pentru unii doar) haideti sa ne mai si radem un picut, ca doar este vara si frumos pe-afara, iar daca ne aflam in vacanta, cu atat mai bine.

Plaje cu prea mult nisip şi prezenţa peştilor în mare se numără printre cele mai absurde şi bizare plângeri ale turiştilor britanici din concediile petrecute de aceştia în străinătate.

Reclamaţiile au fost menţionate pe Twitter, pe un cont dedicat vacanțelor britanicilor. Este de așteptat ca lista de plângeri inedite să crească în mod considerabil în sezonul estival.

Sub protecţia anonimatului, un turist îşi exprimă „groaza” legată de prezenţa peştilor în mare. „Nimeni nu ne-a avertizat despre asta. Copiii erau de-a dreptul terifiaţi”, a scris bărbatul.

Un alt utilizator de Twitter şi-a împărtăşit nemulţumirea legată de disconfortul creat de „plaja cu prea mult nisip”.

O doamnă s-a plâns de faptul că a cerut pentru ea şi logodnicul ei o cameră cu două paturi separate, în schimb au primit un pat matrimonial, iar acum este însărcinată.

O altă turistă a fost nemulţumită de faptul că soţul său, care venise să se odihnească, a fost deranjat de imaginea doamnelor care făceau plajă fără sutien.

Un alt britanic a susţinut că a fost neplăcut impresionat de faptul că fasolea servită la micul dejun nu a fost marca sa preferată.

Pe lista nemulţumirilor absurde figurează şi plângerea unui turist, deranjat de castelele de nisip construite pe plajă de copiii mult prea gălăgioşi.

Sursa: Rador.ro

Mare-i gradina ta Doamne ! Deşi în public se iau în râs, în adâncul sufletului nu se îndoiesc câtuşi de puţin că sunt superiori tuturor celorlalte popoare, convinşi fiind că toate celelalte naţiuni sunt de fapt conştiente de superioritatea englezilor. Englezii sunt siguri că cele mai bune lucruri în viaţă îşi au originea în Anglia sau că au fost perfecţionate acolo. (din Ghidul xenofobului) . Și tot britanicii susțin ca a te naşte englez înseamnă a câştiga premiul cel mare la loteria vieţii.  Dar să fim serioși   ! Fiecare pădure/națiune iși are uscăturile ei .

Să fiți buni și înțelepți !!! 

M. Cooper

Anunțuri

25 de gânduri despre &8222;Cele mai absurde plângeri ale turiştilor britanici&8221;

 1. Of, iar sunt contra valului și te supăr, dar să știi că e vorba de o confuzie mare aici: ăia aroganți, care se laudă non-stop și care se cred specie superioară sunt francezii, nu englezii. Englezii n-au făcut decât să se lepede de o situație tot mai neavantajoasă lor, dintr-o uniune care devine tot mai dubioasă și coruptă. Că exact așa e UE, din păcate. Acuma dacă vor mai ieși și alții la cerere ce facem, declarăm toată statele civilizate ale Europei ca fiind idioate și rămânem noi geniali ? Zău…. e un fel de comportament de vulpe care nu mai ajunge la struguri chestia asta, dacă erau atât de dobitoci nici nu mai trebuiau invitați în uninune. Poate cei de la Rador, cine or fi ei, iau atitudine de acum încolo când mai face UE invitații de racolare 😀 că văd că sunt foarte perspicaci.

  Și să nu uit: lira sterlină a început sî-și revină, punem pariu că în curând Anglia va fi independentă mai puternică economic, în timp ce România tot de râsul lumii va rămâne, în general vorbind ? Iartă-mă, sper că nu te-am supărat. Doar mă irită netul, pe care îl analizez tot mai rar, dar tot prea mult pare să fie, rarul ăsta. Duminică plăcută să ai 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. Uite niște aberații de care nu le auzisem încă despre englezi. Știam că sunt considerați printre cei mai puțin frumoși oameni de pe glob, dar văd că și la prostie au marcat serios. O duminică minunată, precum e cea de aici! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

   • Ei, deci e paguba lor dacă sunt atât de proști, nu ? Eu mă mir, nu mi s-au părut deloc așa în ultimele secole. Mai degraba miroase a manipulare de doi lei pe sursa aceea de unde ai luat … glumițele astea. Care glume, în mod curios, au apărut brusc tocmai acum, de zici că-s invenții de la cap la coadă plângerile acelea, nu crezi ? Dar, cum spuneam, bine că a scăpat măreața Ue de așa dobitoci, până la urmă tot răul spre bine… 😉

    Apreciat de 1 persoană

   • Nu , nu…fiecare padure cu uscaturile ei …asa ca avem si noi „falitii nostri”.Avem si noi asemenea specimene…totusi sursa este totusi serioasa, de incredere….Seara pe placul inimii tale, draga Mirela! 🙂

    Apreciază

   • Numai că faliții lor nu le influențează mersul , în timp ce faliții noștri, majoritari fiind, decid mereu destinul nației, prin generații succesive.
    În fine, nu mă opun eu mândriei românului, ignoră-mă te rog. Cred că și englezii ignoră chestiile astea.

    Apreciat de 1 persoană

  • Tot ce-i posibil sa fie asa , draga Anytza ! Ca doar ei au avut colonii in toata lumea si s-au imbogatit, ori noi , doar ne-am aparat „nevoile si neamul”…Sa ai o zi plina de implinire sufleteasca ! 🙂

   Apreciază

 3. Niște sclifosiți englezii ăștia în ultima vreme… Când te gândești că acum vreo 150 de ani se spăla toată familia o singură dată pe an și la urmă îl aruncau pe cel mai mic din copaie cu apă cu tot, fiindcă îl spălau ultimul și nu-l mai vedeau!…

  Apreciat de 2 persoane

 4. Șați3 însă prognozează că în urma brexitului, nemții vor putea fi confruntați cu un val de refugiați englezi care nu sunt de acord cu rezultatul referendumului. Toată lumea dă buzna în Germania care se transformă încet într-un fel de barcă a lui Noe și în timp ce aici vom dormi în curând în picioare precum caii în jur vor fi locuri virane cât vezi cu ochii.
  L-am liniștit ecologic precum că din cauza comasării într-o pastilă nemțească cosmopolită, celelalte regiuni se vor putea regenera ca mediu natural. 🙂 În tot rău îi și un bine!

  Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s