Mesajul lui Keanu Reeves după ce și-a revenit din depresie: “Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic…”

http://i0.wp.com/femeide10.ro/wp-content/uploads/2016/09/keanu.jpg?fit=975%2C768

”Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic din ce se întâmplă în jurul lor. Uneori suntem așa de prinși cu viața de zi cu zi încât uităm să luăm o pauză pentru a ne bucura de frumusețea viații. Suntem precum niște Zombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur! Spuneți ”Buna ziua!” unei persoane care vă iese în cale, îmbrățișați pe cineva care suferă. Ajutați pe cineva! Trebuie să trăiți în fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ceea ce nu știți despre mine este că am suferit de depresie în urmă cu câțiva ani. Persoana care m-a sprijinit am fost EU. Fiecare zi este prețioasă, așa că tratați-o ca atare. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, trăiți astăzi!

keanuMă cunoaște foarte multă lume, dar nimeni nu cunoaște povestea mea. La vârsta de 3 ani l-am văzut pe tatăl meu cum ne părăsește. Am frecventat 4 licee diferite, m-am luptat cu dislexia, educația a fost pentru mine o provocare mai mare decât pentru cei mai  mulți. La 23 de ani prietenul meu apropiat River Phoenix a murit din cauza unei supradoze. În 1998 am întâlnit-o pe Jennifer Syme. A fost dragoste la prima vedere iar în 1999, Jennifer era însărcinată cu fetița noastră. Din păcate, după 8 luni, copilul nostru s-a născut mort. Am fost distruși, și în cele din urmă relația noastră s-a încheiat. 18 luni mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. Din acel moment am evitat relațiile serioase și să am copii. Sora mea mai mică a suferit de leucemie. Astăzi este vindecată iar 70% din câștigurile mele din Matrix le-am donat spitalelor care se ocupă cu tratarea leucemiei. Sunt singurul star de la Hollywood care nu are o vilă imensă. Nu am bodyguard și nu port haine extravagante. Merg cu metroul și îmi place la nebunie.

În concluzie, cred că suntem cu toții de acord că înfruntând tragediile cu care ne confruntăm putem învinge. Indiferent de ce se întâmplă în viața voastră, puteți să depășiți dificultățile! Viața merită trăită!”

Sursa: Keanu Reeves Official

nu-te-lasa_nFoarte frumos și util mesajul acestui mare și binecunoscut actor. Intr-adevăr viața trebuie trăită aici și acum , cu bune , cu rele și cu multă speranță ! Ș-apoi orice ți s-ar întâmpla , NU TE LĂSA !  Matematic vorbind , te ridici odată-n plus față de câte ori cazi ! TU , doar tu ești cel care decide în această privință!

Să fiți buni și înțelepți !!! 

M. Cooper

 

12 gânduri despre &8222;Mesajul lui Keanu Reeves după ce și-a revenit din depresie: “Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic…”&8221;

 1. Un om deosebit și un mare artist! Faptul că știe să fie modest, fără „fumuri în cap”, arată ce suflet minunat are. Am citit despre el cât de simplu trăiește și ce multe fapte bune face pentru cei lipsiți și necăjiți. Păcat că s-a luptat cu depresia – o plagă cumplită a vremurilor moderne. Sper să găsească tăria sufletească de a nu mai trece niciodată prin așa ceva.

  Apreciat de 1 persoană

  • Poate nici sa iei totul la modul cel mai serios nu i a facut bine, important ca este pe un drum bun …si mai important ca ne impartaseste lucruri intime din viata lui, tocmai ca sa ne fie de folos si noua admiratorilor sai…o seara excelenta sa ai , draga Alex! 🙂

   Apreciază

 2. Da , intr-adevar foarte frumos mesajul lui Keanu insa…doar frumos caci , in afara de el n-am auzit despre multi actori mari de la Hollywood , care sa-i urmeze exemplul iar noi romanii { cred ca si alte popoare } , avem acel minunat proverb : cu o floare , nu se face primavara ! Sa fim …mai buni , sa fiim….MAI INTELEPTI caci , impreuna , fiind si buni si intelepti , poate vom aduce acea ” primavara ” despre care vorbeste proverbul .

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s