Electorala, sau… SPUNE-MI CU CINE TE ÎNSOŢEŞTI, CA SĂ-ŢI SPUN CE PĂŢEŞTI

Imagini pentru leul si magarulLeul şi măgarul hotărâră să meargă împreună la vânătoare. După o zi de trudă, începură să împartă prada. Leul făcu trei grămezi şi zise:

– Prima mi se cuvine mie, ca rege al animalelor; a doua, o pun deoparte, iar a treia… îţi va face mult rău dacă nu o iei la fugă!

Sfat electoral: porneşte la drum numai alături de cei asemenea ţie! Cei mai puternici ca tine îţi pot face mult rău!

Sursa cuvantul -liber.ro

O povestioară cu mult tâlc, tocmai bună de ținut/învățat minte, că doar suntem din nou în fața unor alegeri …electorale . Politicienii care au fost și mai sunt și-au luat partea „leului” și ne promit în continuare că totul  va fi „miere” pentru noi ,cei care alegem…ne-am convins că totul este o minciună.  O spun datele de mai jos legate de salariul minim din țara noastră vs alte țări din Europa.

Print

 

Suntem la coada „cozii” ! Oare chiar ne țineți de „măgari”, „dragi” politicieni ?!!!

Doamne ajută ROMÂNIA !   ❤

Să fiți buni și înțelepți !!! 

M. Cooper

Anunțuri

13 gânduri despre &8222;Electorala, sau… SPUNE-MI CU CINE TE ÎNSOŢEŞTI, CA SĂ-ŢI SPUN CE PĂŢEŞTI&8221;

 1. Foarte adevărată pilda!. Mi-am amintit și de celebra fabulă a lui G. Alexandrescu: „Câinele și cățelul”. Măcar ăia erau din aceeași specie. Dar dacă noi suntem abia ca niște bieți măgari jigăriți…. ce să facem pe lângă leii Europei? Să stăm în banca noastră…
  Toate cele bune! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  • Ai mare dreptate , draga Alex…de-a lungul istoriei noastre am stat mereu in banca noastra , altii ne-au cotropit, ne-au „bagat” in fel de fel de aliante, ba chiar ne mandrim ca noi ne-am aparat glia si cam atat…asa facem si acum atat cu UE cat si cu politicienii…poate imnul nostru sa ne ajuta ?!

   Sa ai o zi minunata si un w/e plin de bucurii ! 🙂

   Apreciază

 2. Nici un politician nu ne tine de…magari , ci doar d e prosti , ceea ce trebuie s-o recunosti , este cu totul si cu totul altceva 😉 ! Har Domnului , ne stim ” valoarea ” … O mica corectura : in Malta , salariul de 728 Euro inscris pe harta aceea , era valabil in 2015 . Azi cifra aceea corespunde PENSIEI MINIME adica , aia care la noi este de 475 de ….lei !!!!!!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Prostiți am fost, prostiți suntem încă, cu orice prilej. Acum se vorbește de prima autostradă care va traversa Carpații. O nouă ocazie pentru oportuniști de a mulge bani de la buget, umflând mereu prețurile. Presimt că se va tripla prețul estimativ, dar calitatea va lăsa de dorit.
  Din partea mea, toate cele bune, dragă prietene! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  • De promisiuni suntem pana peste cap…s-apoi perioada asta este apogeul…am auzit azi dimineata la radio o stire potrivit careia , noi romanii , ne situam pe locul I in UE , dupa usurinta cu care ne pacalesc politicienii…adica suntem cei mai creduli…dupa noi sunt polonezii si francezii…ne meritam soarta ! 🙂 O zi minunata iti doresc , draga Petru si un w/e plin de frumusete ! ❤

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s